Zaposlila sam seSretna okolnost na 1.5.! 
Odlučila sam se zaposliti. Službeno. U svojoj kući. Na pola radnog vremena. Čini mi je da ne postoji bolji dan za krenuti na posao od Praznika rada. Pošteno ga proslaviti. Odlučila sam si sama kreirati svoj radni dan, svoj idealan posao. Postaviti si opis posla i  zadatke koje trebam obaviti u toku radnog dana. Ponudila sam kvalifikacije, prihvaćene su bez prigovora. Znam da će postojati dain kad mi se neke stvari neće dati, ali to je situacija koja se ponavlja na svakom poslu. Bitno je da je posao obavljen. Radno vrijeme je klizno, tako da sam sigurna da ću unutar 24 sata imati više nego dovoljno vremena za obaviti ono što trebam. 
Najteže je izdvojiti vrijeme samo za sebe. Ovog puta sam odlučna u tom. Ipak sam zaposlena! Da odlazim od kuće ne bi me bilo. Sad tu moram povući svoju crtu spram ostatka obitelji koji mora shvatiti da ja radim. I da nisam uvijek na raspolaganju. Naravno da se najveće bitke odigravaju u našim glavama. Već par ometanja sam imala, ali to je taj period privikavanja i učenja novog posla. 
Divna je prednost kod  samozapošljavanja što ste vi ti koji postavljate uvjete i određujete ih. Vaše radno vrijeme, vaše područje interesa. Staviti na prvo mjesto ono što dugo odgađate, a znate da vam treba. Ono za što nemate vremena. U zemlji sa toliko nezaposlenih bilo bi divno kad bi se barem polovica istih krenula baviti onim što vole i što ih interesira. Mislim da bi strelovito krenuli naprijed.
Čak sam si u glavi odredila plaću. Plaćeni su i prekovremeni, rad na praznike, rad subotom i nedjeljom (da, radim cijeli tjedan).
Plaća je više nego zadovoljavajuća i vrlo poticajna.
Nastojat ću svakih toliko vas obavijestiti o napretku.
Vas nezaposlene, (nekako sam sigurna da vas ima) pozivam da se zaposlite u istoj firmi kao i ja. Odredite si idealan posao, radno vrijeme i beneficije. Napravite raspored i držite ga se koliko god možete. Kao što bi u bilo kojoj firmi obavljali posao koji trebate obaviti. Nađite ono što vas najviše veseli i u čemu uživate. Radite na dobit sebe i Svemira. Slobodno se javite  kako vam ide.
Uživajte!

You may also like

Prijavite se na Newsletter

Prijavite se na mailing listu, primajte kupone za popust, obavijesti o novim radovima u shopu i nadolazećim radionicama.
Ime
Email adresa