Ulazak u vlastitu moć

stvaraonice

 

Dragi moji,

Šećući kroz polja i svoju nutrinu, odlučila sam došetati do grada, do vas. Potrebni su mi širi vidici, interakcija, zajednički rad, rast i stvaranje. Ovdje je moja komfort zona. Ovdje sam u miru sama sa sobom, ovdje dišem i stvaram. Međutim, postoji zov koji čujem i sve je glasniji…

Prošle godine sam krenula sa stvaraonicama. Pomalo sramežljivo, birajući trenutak koji će biti blizu idealnom. Sad slušam vlastiti savjet – ne postoji idealan trenutak, on će se složiti sam po sebi kad si dozvolimo da budemo ono što jesmo. Otisnula sam si dozvolu, spremna sam za vožnju. Kao dugogodišnji vozač znam da postoje crvena svjetla, rupe po putu, da je potrebno prilagoditi vožnju uvjetima na cesti. Isto tako znam da ima dana kad su sva zelena svjetla popaljena, kad je autoput otvoren i kad je dobar trenutak za stisnuti gas, upaliti radio, pjevati i uživati u vožnji.

S nogom na gasu pozivam vas na stvaraonicu, istraživanje ulaska u vlastitu moć. Otkrivati ćemo zajedno ono što zajedničko, ali i ono što je individualno. Najviše ćemo se baviti iscjeljivanjem primarnog odnosa, odnosa sa samim sobom. Jer tu se događa prava čarolija. A čarobne trenutke volimo, zar ne? 😀

Ovog puta ulazimo u vlastitu moć u srijedu, 1.ožujka 2017., u centru Zagreba, a vrijeme ulaska je 18:30. Jer najbolje je početi od sredine 😉 .

Stvaraonice možete podržati donacijom, minimalna preporučena je 50kn. Potvrdu primitka, adresu i upute za dolazak na dvosatnu radionicu primit ćete nakon što se prijavite putem obrasca niže.

Vidimo se!
Andreja

Prijavnica


 

Ime*
Prezime*
Email*
Kontakt telefon
Prijavljujem se za stvaraonicu:
Ulazak u vlastitu moć, Zagreb, 07.04.2017. ~ 18:30
Napomena

 

Prijavite se na Newsletter

Prijavite se na mailing listu, primajte kupone za popust, obavijesti o novim radovima u shopu i nadolazećim radionicama.
Ime
Email adresa